SERVICES

Reparatie & onderhoud

Om goed en veilig te kunnen functioneren heeft iedere auto regelmatig onderhoud nodig. De benodigde regelmaat is door de fabrikant vastgesteld in voorschriften.
De fabrikant adviseert hierin een regelmatige controle. Door betere fabricagetechnieken en betere materialen is de termijn tussen de onderhoudsbeurten steeds langer geworden maar vanzelfsprekend zeer noodzakelijk.


Behalve het onderhouden van de mechanische onderdelen kunnen we bij Hopmans Reparatie auto's van alle merken elektronisch uitlezen en storingen snel opsporen en repareren. Vanzelfsprekend ontvang u vooraf altijd een opgave van de kosten. 

ONZE MOGELIJKHEDEN

APK

Bij de algemene periodieke Keuring wordt de auto getest op veiligheid en milieu eisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstotoen. De APK is in heel Europa verplicht. Lees verder...

Banden Service

U kunt bij Hopmans Reparatie terecht voor de volgende bandenservices.;

Verwisselen, Balanceren, Bandenopslag, Profielmeting, Spanning controle, Reparatie, Uitlijnen. Lees verder...


Airco check

Wij controleren uw airco op de volgende punten: 

Voldoende aanwezigheid en juiste werking van het zogenoemde koudemiddel. Juiste werkdruk en temperatuur. Optimale uitstroomtemperatuur. Lees verder...

EXTRA SERVICE


Voor onze vaste klanten bieden wij de volgende extra services

Vervangend vervoer


In overleg is er altijd vervangend vervoer beschikbaar voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken. Wenst u gebruik te maken van vervangend vervoer dat adviseren wij u dit tijdig en bij het maken van uw afspraak vooraf aan te geven. 

Ook is er de mogelijkheid een auto te huren zonder dat er sprake is van vervangend vervoer bij reparatie of schade.

Pech service


Voor vaste klanten bieden we de service om de auto bij pech op te halen. Uw auto wordt voor een geringe vergoeding naar de garagebedrijf alwaar hij direct op de juiste plaats is voor reparatie. 

Neem contact op voor meer informatie.