Hopmans Reparatie is een niet merk gebonden autobedrijf met ruime ervaring in de autobranche waar u uitstekende service en persoonlijke aandacht kunt verwachten. Met onze ervaring, deskundigheid en service is uw auto bij ons dus op de goede plaats voor onderhoud, reparatie en APK voor ieder merk.


Sinds 2006 ben ik, Ruud Hopmans, zelfstandig ondernemer, na een aantal jaar als freelancer werkzaam te zijn geweest heb ik de stap gemaakt om volledig voor mezelf te beginnen. Inmiddels zijn we gevestigd aan de Watermolen 1 te Oud-Gastel.


Door te werken met een relatief klein team, zien onze klanten al snel een vertrouwd gezicht en dat geeft een vertrouwd gevoel. U hoeft uw verhaal niet telkens opnieuw te doen en uw auto is in vertrouwde handen.


Ons motto; “help een klant zoals je zelf geholpen wilt worden”.

OVER ONS

KLANTEN


'Fijne garage waar je goed wordt geholpen. Een onduidelijk probleem in huidige mijn auto liet Ruud niet los, en hij heeft het toch op weten te lossen. Al jaren voor mij het juiste adres voor mijn auto's.''Een hele goeie garage en betaalbaar Denkt met je mee'

ONZE EXPERTS